Ονομάζομαι Ρόζα Ποιμενίδου και το πνευματικό μου όνομα είναι Mahanraj Kaur. Προέρχομαι από τον χρηματοοικονομικό τομέα με σπουδές στα οικονομικά. Ωστόσο τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής μου, γνωρίζοντας τη Yoga μέσα από σπουδαίους δασκάλους, η ζωή μου μεταμορφώθηκε εντελώς. Θέλοντας αρχικά να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και να προχωρήσω την μαθητεία μου, παρακολούθησα το 2010 τον κύκλο Εκπαίδευσης Δασκάλων Hatha Yoga 200 ωρών, στο AtmanAsana Yoga Studio και ολοκλήρωσα το πρόγραμμα Ashtanga Yoga Teacher Training το 2015 την 1η  σειρά. Το 2012 ολοκλήρωσα και την Εκπαίδευση Δασκάλων Pilates με τον Πάνο Μπαλατσινό στην σχολή Base Training. Ο δρόμος προς την γνώση δε σταματά ποτέ, το ίδιο και η μαθητεία μου: το 2022 ολοκλήρωσα την 2η Σειρά Ashtanga Yoga Teacher Training, με την Χριστίνα Καρυτινού.

Συγχρόνως συμμετείχα σε εκπαιδευτικά προγράμματα σημαντικών δασκάλων όπως ο Eddie Stern και ο Michael Stone, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας για να διδάξουν τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία της Υoga. Παράλληλα με την Yoga, μαθήτευσα και στον χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών έχοντας μυηθεί και στους 3 Βαθμούς του Reiki (Master Reiki Teacher) και πιστοποιηθεί από το Rama Pranic Healing και Arhatic Yoga σε επίπεδα μέχρι το βασικό επίπεδο Arhatic Yoga. Στην Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης ήρθα σε επαφή με την θεραπευτική ενέργεια της Ιόχρου Φλόγας και παρακολούθησα σχετικά σεμινάρια ως θεραπεύτρια. Το 2018, ολοκλήρωσα τον εκπαιδευτικό κύκλο θεωρίας και πρακτικής στο Basic Hypnotherapy Level.

Τα τελευταία χρόνια συναντήθηκα με την Kundalini Yoga και το 2016 παρακολούθησα το διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Kundalini Yoga «The Aquarian Teacher Level 1RYT200» έτσι όπως διδάχθηκε από τον Yogi Bhajan, πιστοποιημένο από το Kundalini Research Institute (K.R.I 200h). Έπειτα προχώρησα στο Level 2, στην ενότητα: Conscious Communication με την Amar Dev Μαρίνα Κτίστη και τη Siri Ram Kaur Khalsa.

Τον Φεβρουάριο του 2011 αποφάσισα να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο στο Κερατσίνι – Αμφιάλη, την Navasana Yoga Amfiali Shala.

Διδάσκω δια ζώσης και διαδικτυακά με μεγάλη αγάπη, βοηθώ τους μαθητές μου και γίνομαι η γέφυρα για να περάσει ο καθένας απέναντι στον δρόμο της Αλήθειας, της Αναζήτησης, του Πνεύματος και της Αυτογνωσίας.

Όσο διδάσκω, δεν σταματώ να μαθητεύω δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους και να εξελίσσομαι στο ιερό μου μονοπάτι, μεταλαμπαδεύοντας την γνώση και τις διδασκαλίες με σεβασμό, πίστη και αγάπη!

 

Ονομάζομαι Βαρβάρα Καλαποθάκου. Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του aerobic, με κέρδισε η yoga και το pilates, όπου διδάσκω με πάθος και αγάπη.
 

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Στάθη, είμαι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ με Mεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη και την Τεχνολογία Υλικών.

Η επαφή μου με τη Yoga ξεκίνησε το 2011, όταν έκανα την πρώτη μου πρακτική στη Navasana Yoga Amfiali Shala, και γνώρισα τη δασκάλα μου Ρόζα Ποιμενίδου. Η ενέργεια κινήθηκε μέσα μου με ένα διαφορετικό τρόπο, ένιωσα να χορεύει το σώμα μου, ο νους μου και η ψυχή μου ταυτόχρονα! Ομολογώ πως η ίδια εκείνη ενέργεια με ανακινεί ολόκληρη κάθε φορά που κάνω Yoga! Αυτή η αίσθηση, βρίσκεται πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου!

Παράλληλα με την πρακτική μου στη Yoga, μαθήτευσα και στον χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών, γνώρισα τα οφέλη του Pranic Healing στο Rama Pranic Healing και Arhatic Yoga στο βασικό επίπεδο Arhatic Yoga. Επιπροσθέτως, μυήθηκα στους δύο βαθμούς του συστήματος Φυσικής Θεραπείας Usui Reiki και τον Νοέμβριο του 2022 προχώρησα στο δεύτερο μέρος του τρίτου βαθμού. Το μοναδικό μονοπάτι του Reiki, μου άνοιξε τον δρόμο για την προσωπική μου διαδρομή:

Ήρθε η εκπαίδευση 200 ωρών στη Hatha Yoga στο AtmanAsana Yoga Studio από την υπέροχη Ειρήνη Ζιάκου το 2020. Από τότε, κάθε πρακτική είναι χαρά, φως και μοίρασμα όλων αυτών που τόσα χρόνια έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μου. Τα πρωινά μας είναι γεμάτα αναζωογονητικές και θεραπευτικές πρακτικές στη Navasana Yoga Amfiali Shala, ενώ παράλληλα κάνω ιδιαίτερα μαθήματα Yoga σε όποιον επιθυμεί προσωπική επαφή, συνεδρίες Reiki και Pranic Healing σε όποιον έχει την ανάγκη να καταπραΰνει το άγχος, την ένταση και τον πόνο, βελτιώνοντας την καθημερινότητα, τη ζωή, την υγεία και την ψυχολογία του.

Το 2023, εμβάθυνα ακόμα περισσότερο στην πρακτική μου και αποφάσισα να παρακολουθήσω το Εκπαιδευτικό της Yin Yoga με την Μπέττυ Παπαδοπούλου. Η Yin Yoga είναι μια πρακτική που μαλακώνει, ενυδατώνει και θεραπεύει όλο το φυσικό σώμα και πέρα από αυτό .. προσφέρει περισσότερη ευελιξία, απελευθέρωση και ουσιαστική θεραπεία σε όλα τα επίπεδα. Είναι ωφέλιμη, ανακουφιστική και μοναδική στο είδος της. Είναι ένα θεϊκό δώρο σταδιακής μεταμόρφωσης, όπου ο χωροχρόνος αγγίζει άλλες πτυχές του εαυτού μας και απολαμβάνουμε μια πρακτική με ασφάλεια και εμπιστοσύνη στο εδώ και στο Τώρα μας.

Στόχος μου είναι να μεταλαμπαδεύσω όλο αυτό το ταξίδι της πρακτικής της Yoga, όλα τα δώρα, όλες τις αλλαγές, όλες τις μετουσιώσεις που μπορεί να προσφέρει κάθε Αναπνοή και κάθε Asana σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης Ύπαρξης.

 

 

Ονομάζομαι Τάνια Φύτρου και το πνευματικό μου όνομα είναι Manpreet Shakti Kaur. Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από τη μαγική Σαντορίνη, από το πιο ξακουστό ψηλότερο χωριό του νησιού, τον Πύργο Καλλίστης.

  • Μουσικές σπουδές με το Αρμόνιο και ιδιαίτερα το Δίσκαλο Αρμόνιο, στον Φίλιππο Νάκα. (1993-2002 και 2014-2015).
  • Σπουδές στη «Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων Σιβιτανίδειος» ως Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής (2007-2009 . Με εντυπωσιάζει αφάνταστα η μεταμορφωτική εξέλιξη του ανθρώπου μέσα από τη Διατροφή σε όλα τα επίπεδα.
  • Έπειτα, από το 2012 ξεκίνησα τις καλλιτεχνικές σπουδές μου στη Φωτογραφία και πήρα Υποτροφία στη Σχολή Φωτογραφίας «Orama Photography Studies» (2014-2017). Συνεχίζω σταθερά με σεμινάρια αναγνωρισμένων φωτογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό έως και σήμερα. Η Φωτογραφία είναι η ψυχοθεραπεία μου και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μου.

Η Kundalini Yoga, μπήκε στη ζωή μου με έναν μυσταγωγικό τρόπο το 2012, σαν ένας ανεμοστρόβιλος αλλαγών και νέων ξεκινημάτων, ισοπεδώνοντας κομμάτια του παρελθόντος μου. Με έφερε από την πρώτη στιγμή απέναντι στον εαυτό μου για να σμιλεύσω και να ξεφλουδίσω τα στρώματα μου και να έρθω σε επαφή με το δικό μου μονοπάτι ψυχής. Την ίδια χρονιά, γνώρισα την Amar Dev Kaur Μαρίνα Κτίστη. Ένιωσα και νιώθω βαθιά μέσα μου, πως αυτή η υπέροχη Ύπαρξη, είναι το βάλσαμο και ο φάρος στις τρικυμίες της καρδιάς μου. Το 2013, γνώρισα την αγαπημένη μου δασκάλα Ρόζα Ποιμενίδου και εκεί άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά μου ένα καινούριο πεδίο δυνατοτήτων, εμπειριών, ξεκλειδώματος και ανοίγματος. Εμβάθυνα στην πρακτική μου συστηματικά, παρακολουθώντας μαθήματα Hatha Yoga, Kundalini Yoga και ήμουν μέλος στη ομάδα διαλογισμού.

Το 2016, μυήθηκα στους δύο βαθμούς Αρχαγγελικού Reiki, στο «Αγγέλων Φως» μέσω της Μαρίας Χρυσάφη. Το 2017-2018 μυήθηκα στους δύο βαθμούς του συστήματος Φυσικής Θεραπείας Usui Reiki και τον Μάρτιο 2021 προχώρησα στο πρώτο μέρος του τρίτου βαθμού, μέσω της Ρόζας Ποιμενίδου. Το Νοέμβριο του 2022, ξεκίνησα το δεύτερο μέρος του τρίτου βαθμού για να προχωρήσω στο τελικό μου πτυχίο ως Usui Reiki Ryoho Master Teacher και να δημιουργήσω καινούριες ομάδες θεραπευτών.

Το δικό μου θεϊκό δώρο ξεκίνησε να αναδύεται από το 2018: η εκπαίδευση μου στο Kundalini Υoga Τeachers Training – Level 1, as taught by Yogi Bhajan στο Kundalini Yoga Center «Guru Ram Das Ashram» πραγματοποιήθηκε με τη δασκάλα μου Amar Dev Kaur Μαρίνα Κτίστη και άλλους αξιόλογους δασκάλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Είμαι πιστοποιημένη δασκάλα Level 1 από το KRI και φέτος, το Μάη του 2022, προχώρησα στην πρώτη ενότητα του Level 2: Vitality & Stress. Στόχος μου είναι μέσα από αυτό το ιερό μονοπάτι αυτο-εξέλιξης να ολοκληρώσω και τις υπόλοιπες τέσσερις ενότητες.

Από τον Φεβρουάριο του 2020, διδάσκω Kundalini Yoga στη Navasana Yoga Shala, στην Αμφιάλη Κερατσινίου διαδικτυακά και δια ζώσης, καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο του 2022, συμπλήρωσα 150 ώρες εκπαίδευσης στο Authentic Traditional Thai Yoga Massage με τη δασκάλα μου Μπέττυ Παπαδοπούλου και βιώνω με όλες μου τις αισθήσεις έναν νέο κόσμο θεραπείας, ανακούφισης και αναζωογόνησης να ξεδιπλώνεται μπροστά μου και να τον μοιράζω απλόχερα.

Τέλος, πριν 10 χρόνια, μπήκαν στη ζωή μου οι ημιπολύτιμοι λίθοι .. από τον Ιανουάριο του 2022 αποφάσισα να συνδεθώ μαζί τους ολοκληρωτικά και να δημιουργήσω φυλαχτά, jars με ημιπολύτιμους λίθους, βότανα και αιθέρια έλαια. Τέλος, έχω παρακολουθήσει Βασικές και Προχωρημένες Διατάξεις Κρυσταλλοθεραπείας και τα Κρυσταλλικά Ελιξίρια με τη Δήμητρα Παράσχου.

Είμαι πλημμυρισμένη από χαρά, αγάπη, φως, ευγνωμοσύνη, αφθονία και πληρότητα για όλα όσα προετοιμάζονται και υλοποιούνται. Μία από τις αποστολές της ζωής μου που μου έχει ανατεθεί από τ’ Ουράνια, είναι να μεταλαμπαδεύσω με αγάπη και ταπεινότητα τις γνώσεις μου στους συνανθρώπους μου σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

 

Ονομάζομαι Χριστιάνα Παπαδοπούλου, είμαι πτυχιούχος Φιλοσοφίας στο τμήμα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών και πτυχιούχος της Δραματικής Σχολής «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Επιπλέον είμαι απόφοιτη διπλώματος MSc στο Βέλγιο: «Εsthétique et philosophie de l’art» στην «Αισθητική και Φιλοσοφία της Τέχνης», στο Universite Catholique de Louvain.

Η σχέση μου με τη Yoga ξεκίνησε το 2014, όπου ξεκίνησα την πρακτική μου στη σχολή Navasana Yoga Amfiali Shala και γνώρισα τη δασκάλα μου Ρόζα Ποιμενίδου. Έχω μυηθεί και στους τρεις βαθμούς του συστήματος Φυσικής Θεραπείας του Usui Reiki, μέσω της Ρόζας Ποιμενίδου και η πρακτική μου άσκηση έχει ξεκινήσει από το 2014 ως θεραπεύτρια.

Το 2017, αποφάσισα να παρακολουθήσω το εκπαιδευτικό Ashtanga Yoga Teacher Training Course 200 ωρών, Rishikesh στην Ινδία. Έκτοτε, διδάσκω σε ενήλικες, αλλά κυρίως σε παιδιά στη Navasana Yoga Shala στην Αμφιάλη Κερατσινίου και στο Guru Ram Das Ashram στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είμαι Εμπνεύστρια, Εμψυχώτρια και Διοργανώτρια των παιδικών Workshop «YogaTales», συγγράφω παιδικά παραμύθια Yoga για παιδιά, όπου υπάρχει μια διαδραστική αφήγηση συνδυάζοντας Yoga και θεατρικό παιχνίδι παράλληλα.

Μία από τις μεγαλύτερες συνειδητοποιήσεις μου μέσω των σπουδών μου στην υποκριτική, είναι ότι ο ήχος της ανθρώπινης φωνής έχει σπουδαία επιρροή στην ανθρώπινη ψυχή. Η μαθητεία μου στην Ινδία, παρακολουθώντας το σεμινάριο «Φιλοσοφία και Ψυχολογία της Yoga», το 2020, δίπλα στον Sunil Sharma – ο οποίος είναι θεραπευτής, υπνοθεραπευτής, συμβουλευτικός ψυχολόγος και εκπαιδευτής δασκάλων Yoga – με επιβεβαίωσε εμπράκτως και με οδήγησε στα επόμενα ιερά μου βήματα.

Αφού ολοκλήρωσα το σεμινάριο αφήγησης, περιγραφής και υποκριτικής λόγου στην Ελλάδα, με τον Ακίνδυνο Γκίκα, ξεκίνησα να εμψυχώνω την όμορφη πρακτική βαθιάς χαλάρωσης που ονομάζεται Yoga Nidra και είμαι βαθιά ευγνώμων για όλα όσα διδάχτηκα στο σεμινάριο που παρακολούθησα «Yoga Nidra» με τον Sunil Sharma.

Το Όραμα μου είναι αέναο και γεμάτο αγάπη, γενναιοδωρία, τρυφερότητα και άπλετη δημιουργία. Έχω επιλέξει να συνδυάζω όλες τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, προσφέροντάς τα, απλόχερα από καρδιάς.