Ονομάζομαι Ρόζα Ποιμενίδου και το πνευματικό μου όνομα είναι Mahanraj Kaur. Προέρχομαι από τον χρηματοοικονομικό τομέα με σπουδές στα οικονομικά. Ωστόσο τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου, γνωρίζοντας την Yoga μέσα από σπουδαίους δασκάλους, η ζωή μου μεταμορφώθηκε εντελώς.  Θέλοντας αρχικά να εμβαθύνω τις γνώσεις μου και  να προχωρήσω την μαθητεία μου, παρακολούθησα τον εκπαιδευτικό κύκλο Εκπαίδευσης Δασκάλων Hatha Yoga 200 ωρών, στο AtmanAsana Yoga Studio το 2010 και ολοκλήρωσα το πρόγραμμα Ashtanga Yoga Teacher Training Α’ Σειρά διάρκειας 120 ωρών της Χριστίνας Καρυτινού.

Τα τελευταία χρόνια συναντήθηκα με την kundalini yoga και το 2016 παρακολούθησα το διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Δασκάλων Kundalini Yoga “The Aquarian Teacher Level 1RYT200 έτσι όπως διδάχθηκε από τον yogi Bhajan,  πιστοποιημένο από το Kundalini Research Institute (K.R.I.200h).

Το  2012 ολοκλήρωσα και την Εκπαίδευση Δασκάλων Pilates με τον Πάνο  Μπαλατσινό στην σχολή Base Training.

Συγχρόνως συμμετείχα σε εκπαιδευτικά προγράμματα σημαντικών δασκάλων όπως ο Eddie Sterm  και ο Michael Stone, που επισκέφθηκαν τη χώρα μας για να διδάξουν τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία της yoga.

Παράλληλα με την Yoga μαθήτευσα και στον χώρο των Εναλλακτικών Θεραπειών έχοντας μυηθεί και στους 3 Βαθμούς του Reiki (Master Reiki Teacher) και πιστοποιηθεί από τον Rama Pranic Healing & Arhatic Yoga σε επίπεδα μέχρι το βασικό επίπεδο Arhatic Yoga. Στην Ακαδημία Πνευματικής Ανέλιξης ήρθα σε επαφή με την θεραπευτική ενέργεια της Ιόχρους Φλόγας και παρακολούθησα σχετικά σεμινάρια ως θεραπεύτρια.

Τον Φεβρουάριο του 2011 αποφάσισα να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο στο Κερατσίνι – Αμφιάλη, την Navasana Yoga Amfiali Shala, όπου με μεγάλη αγάπη διδάσκω, βοηθώ τους μαθητές μου και γίνομαι η γέφυρα για να περάσει ο καθένας απέναντι στον δρόμο της Αλήθειας, της Αναζήτησης, του Πνεύματος και της Αυτογνωσίας.

Όσο διδάσκω δεν σταματώ να μαθητεύω δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους και να εξελίσσομαι στο ιερό μου μονοπάτι, μεταλαμπαδεύοντας την γνώση και τις διδασκαλίες με σεβασμό, πίστη και αγάπη!

 

Ονομάζομαι Βαρβάρα Καλαποθάκου. Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο του aerobic, με κέρδισε η yoga και το pilates, όπου διδάσκω με πάθος και αγάπη.
 

Ονομάζομαι Παπαδοπούλου Χριστιάνα, είμαι εκπαιδευτικός και ηθοποιός.  Απόφοιτη μεταπτυχιακού διπλώματος PhD με υποτροφία στο εξωτερικό: «Εsthétique et philosophie de l’art» («Αισθητική και φιλοσοφία της τέχνης», Universite Catholique de Louvain)

Ασχολούμαι με παιδιά από το 2004, ως εκπαιδευτικός και ως εμψυχώτρια παιδικών θεατρικών ομάδων και παιδικών δραστηριοτήτων (βλ.:https://vimeo.com/83216222).

Η σχέση μου με τη γιόγκα ξεκίνησε το 2014 όταν γράφτηκα στη σχολή navasana yoga shala ως μαθήτρια.

Το 2017 ολοκλήρωσα την εκπαίδευση γιόγκα 200 ωρών (200hr Ashtanga Yoga Teacher Training Course) στο Ρίσικες της Ινδίας  (βλ.:http://www.protagon.gr/themata/magazine/pagkosmia-imera-yoga-apo-moda-se-tropo-zwis-44341643570) και έκτοτε διδάσκω ενήλικες, αλλά κυρίως παιδιά με αγάπη και όραμα, συνδυάζοντας δημιουργικά τις γνώσεις και την εμπειρία μου.

Είμαι Θεραπεύτρια ρείκι 2ου βαθμού με  τέσσερα χρόνια πρακτικής άσκησης και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών.

Με τις σπουδές μου στην υποκριτική, συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη επιρροή μπορεί να έχει στην ανθρώπινη ψυχή, ο ήχος της ανθρώπινης φωνής.

Η μαθητεία μου στην Ινδία, κοντά στον Sunil Sharma (θεραπευτή, υπνοθεραπευτή, συμβουλευτικό ψυχολόγο και εκπαιδευτή δασκάλων γιόγκα), με επιβεβαίωσε εμπράκτως.

Αφού ολοκλήρωσα το σεμινάριο αφήγησης, περιγραφής και υποκριτικής λόγου στην Ελλάδα, με τον Ακίνδυνο Γκίκα, ξεκίνησα να εμψυχώνω την όμορφη πρακτική βαθιάς χαλάρωσης που ονομάζεται Yoga Nidra.