Άγιος Γερμανός
Δάσκαλος της Ιόχρους Φλόγας

Ιόχρους Φλόγα

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, ο εσωτερικός κόσμος των περισσότερων ανθρώπων έχει ταραχθεί, οι ισορροπίες άλλαξαν, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και ο καθένας ψάχνει να βρει τον χαμένο του δρόμο. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι αναζήτησης, ένας από αυτούς είναι οι ενεργειακές θεραπείες, οι οποίες βασίζονται καθαρά στα θεϊκά δώρα που δίνονται μέσω των θεραπευτικών και εξαγνιστικών ενεργειών όπως είναι η Ιόχρους Φλόγα. Η Ιόχρους Φλόγα αντιπροσωπεύει ένα ισχυρό εργαλείο για πνευματική μεταμόρφωση, θεραπεία και προστασία. Με την κατάλληλη πρακτική και προσήλωση, μπορεί να αποτελέσει έναν δυναμικό τρόπο για τη βελτίωση της πνευματικής, συναισθηματικής και φυσικής ευεξίας κάθε ατόμου.

Ο Άγιος Γερμανός θεωρείται συχνά ως ο δάσκαλος και ο φύλακας της Ιόχρους Φλόγας. Σύμφωνα με πνευματικά διδάγματα, λέγεται ότι έφερε τη γνώση της Ιόχρους Φλόγας στην ανθρωπότητα ως ένα δώρο για πνευματική εξέλιξη και θεραπεία.

Η Ιόχρους Φλόγα περιγράφεται συχνά ως μια ενέργεια υψηλής συχνότητας με μετασχηματιστικά χαρακτηριστικά. Λέγεται ότι είναι μια εκδήλωση της θηλυκής πτυχής της δημιουργίας, αντιπροσωπεύοντας τον καθαρισμό, τη μετασχηματισμό και την πνευματική αλχημεία. Ονομάζεται επίσης Βιολετί Φλόγα γιατί αποτελείται από όλες τις αποχρώσεις του μωβ, ιόχρουν πυρ, θεία ιόχρου ενέργεια. Το χρώμα μωβ συνδέεται με την πνευματικότητα, την εσωτερική αίσθηση και την υψηλότερη συνείδηση, κάνοντάς το ένα ισχυρό σύμβολο για πνευματική ανάπτυξη και μεταμόρφωση.

  • Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Μωβ Φλόγας είναι η ικανότητά της να μετασχηματίζει αρνητική ενέργεια σε θετική. Με τον οραματισμό της Ιόχρους Φλόγας, μπορούμε να καθαρίσουμε και να «ενορχηστρώσουμε» το πεδίο ενέργειάς μας, απελευθερώνοντας αρνητικά μοτίβα σκέψης, συναισθημάτων και οτιδήποτε καρμικό. Λέγεται ότι διαλύει τα ενεργειακά εμπόδια και τις συνήθειες, απελευθερώνοντας τους ανθρώπους από παρελθοντικά τραύματα και περιορισμούς.
  • Η Ιόχρους Φλόγα θεωρείται επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για θεραπεία και ανανέωση σε όλα τα επίπεδα – φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό. Καθοδηγώντας την Ιόχρους Φλόγα προς τις περιοχές ανισορροπίας, διευκολύνουμε την θεραπεία και την αποκατάσταση στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα μας. Η Ιόχρους Φλόγα λέγεται ότι λειτουργεί στο επίπεδο των κυττάρων, προωθώντας την αναγέννηση και την αναζωογόνηση.
  • Εκτός από τις καθαριστικές και θεραπευτικές ιδιότητες, η Ιόχρους Φλόγα συχνά καλείται για πνευματική προστασία και ενδυνάμωση. Με την περιτύλιξη του εαυτού μας με την Ιόχρους Φλόγα ή την απεικόνισή της ως μια ασπίδα φωτός, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα πνευματικής προστασίας ενάντια σε αρνητικές επιρροές, ψυχικές επιθέσεις και χαμηλοκραδασμικές ενέργειες. Η Ιόχρους Φλόγα λέγεται ότι δημιουργεί έναν ιερό χώρο από θεϊκή αγάπη και φως, όπου μόνο θετικές ενέργειες μπορούν να εισέλθουν.

Είναι μια πνευματική ενέργεια, είναι το Πνευματικό Εσωτερικό Φως ή αλλιώς το σημείο Αφύπνισης, που σε βοηθά να ανακαλύψεις τα βαθύτερα επίπεδα της συνειδητότητας σου και ολόκληρης της Ύπαρξης σου.

Στη Shala μας γίνονται ατομικές συνεδρίες κατόπιν συνεννοήσεως, σε καμία περίπτωση όμως οι θεραπείες δεν αντικαθιστούν την ιατρική, ούτε ο θεραπευτής δίνει ιατρικές συμβουλές ή επεμβαίνει σε οποιαδήποτε ιατρική αγωγή έχει δοθεί στον θεραπευόμενο.