Άγιος Γερμανός
Άγιος Γερμανός
Δάσκαλος της Ιόχρους Φλόγας

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, ο εσωτερικός κόσμος των περισσότερων ανθρώπων έχει ταραχθεί, οι ισορροπίες άλλαξαν, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και ο καθένας ψάχνει να βρει τον χαμένο του δρόμο. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι αναζήτησης, ένας από αυτούς είναι οι ενεργειακές θεραπείες, οι οποίες βασίζονται καθαρά στα θεϊκά δώρα που δίνονται μέσω των θεραπευτικών και εξαγνιστικών ενεργειών όπως είναι η Ιόχρους Φλόγα. Είναι μια πνευματική ενέργεια , είναι το Πνευματικό Εσωτερικό Φως ή αλλιώς το σημείο ”Αφύπνισης”, που σε βοηθά να ανακαλύψεις τα βαθύτερα επίπεδα της συνειδητότητάς σου και ολόκληρης της ύπαρξης σου.

Υπάρχουν θεραπευτικές τεχνικές για να θεραπευτεί ο νους, η ψυχή και το πνεύμα, να καθαρίσει σωματωποιημένα συναισθήματα, συσσωρευμένα συναισθήματα, εξαγνίζει το παρελθόν σου που ακόμη μπορεί να σε απασχολεί και να καθορίζει παρούσες επιλογές σε όλους τους τομείς της ζωή σου. Ονομάζεται επίσης βιολετί φλόγα γιατί αποτελείται από όλες τις αποχρώσεις του μωβ, ιόχρουν πυρ, θεία ιόχρου ενέργεια.

Στον χώρο μας γίνονται ατομικές συνεδρίες κατόπιν συνεννοήσεως , σε καμία περίπτωση όμως οι ενεργειακές θεραπείες δεν αντικαθιστούν την ιατρική, ούτε ο θεραπευτής δίνει ιατρικές συμβουλές ή επεμβαίνει σε οποιαδήποτε ιατρική αγωγή έχει δοθεί στον θεραπευόμενο.