Όταν καταφέρουμε να σωπάσουμε τον νου μας, να τον ησυχάσουμε συνειδητά από όλες εκείνες τις αμέτρητες σκέψεις, να αδειάσουμε από συναισθήματα , τότε έχουμε μπει σε κατάσταση διαλογισμού. Είναι εκείνο το στάδιο, λίγο πριν κοιμηθείς, εκεί που πραγματικά αφήνεις σιγά σιγά το συνειδητό σου πεδίο και όλες τις αισθήσεις σου και με επίγνωση πια, αποφασίζεις να στραφείς ολοκληρωτικά μέσα σου. Να κοιτάξεις βαθειά μέσα στον πυρήνα της ψυχής σου και να ανακαλύψεις όλο το δυναμικό σου.

Μέσα από τον διαλογισμό καταφέρνουμε να φέρουμε ισορροπία σε σώμα, νου και πνεύμα , να απομακρύνουμε το άγχος, την ανασφάλεια, και την ανησυχία από μέσα μας. Μας βοηθά να γίνουμε το καλύτερο που μπορούμε να είμαστε , να αγαπάμε με ανιδιοτέλεια, να συγχωρούμε και να νιώθουμε κάθε φορά απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα έχουμε και όλα όσα είμαστε!

Μας φέρνει σε επαφή με αυτό που επιθυμεί πραγματικά η καρδιά και το βαθύτερο είναι μας και το σημαντικότερο, μας ενδυναμώνει και μας καθοδηγεί σε δύσκολες περιόδους και προκλήσεις της ζωής μας!

Είναι αμέτρητα τα οφέλη του διαλογισμού, στον χώρο μας πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα ομαδικοί καθοδηγούμενοι διαλογισμοί, είναι ανοιχτοί για όλους, η είσοδος ελεύθερη για τα μέλη αλλά και για τα μη μέλη του χώρου και είναι μια υπερβατική εμπειρία τόσο όμορφη και τόσο δυνατή που αξίζει να βιώσει ο καθένας από εμάς!