Όταν αποφασίσεις να ταξιδέψεις μέσα στην ύπαρξη σου, μέσα σε ολόκληρο το είναι σου, να συνδεθείς απόλυτα με το φωτεινό κομμάτι της ψυχής σου, τότε είσαι πια έτοιμος/η να συναντήσεις το πανάρχαιο φιλοσοφικό σύστημα της yoga.

Μην σκεφτείς ποτέ πως είναι αργά για σένα, μην σκεφτείς ότι δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία, μην σκεφτείς το βάρος σου, το ύψος σου, την ηλικία σου. Κάθε σου βήμα στην κάθε πρακτική σου θα είναι και ένα διαφορετικό ταξίδι για σένα, ανάλογα με τι βιώματα, εμπειρίες, συναισθήματα,σκέψεις, κουβαλάς μέσα στις αποσκευές της ζωή σου.

Σημασία δεν έχει τι δεν μπορείς να κάνεις και πόσα σου φαντάζουν δύσκολα, σημασία έχει να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και γαλήνη, να νιώσεις ελεύθερος κάνοντας yoga, να νιώθεις κάθε κύτταρο σου να αναπνέει , κάθε εσωτερικό σου όργανο να αναπνέει , να νιώθεις ακόμη και τους πόρους του δέρματος σου να αναπνέουν!

Σημασία έχει λοιπόν να ξανασυστηθείς με τον εαυτό σου και να βρεις τα χαμένα σου κομμάτια μέσα από την συνειδητή αναπνοή, μέσα από την εστίαση του βλέμματος και την συγκέντρωση του νου.

Είναι όμορφο να ταξιδεύεις στον πυρήνα της ψυχής σου παίρνοντας μαζί , σώμα νου και πνεύμα και όλες σου τις αισθήσεις. Δώσε στο σώμα σου την ευκαιρία να σου εκφράσει  τα αληθινά θέλω της ψυχής σου, και μέσα από κάθε asana να ανακαλύπτεις κάθε φορά που στέκεσαι τώρα και ποιος πραγματικά είσαι!